Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Van molecule
tot medicijn

Van molecule tot medicijn

Focus op
5 ziektedomeinen

Focus op 5 ziektedomeinen

Strategie

Strategie

Open innovatie

Open innovatie

Ons Credo

Ons Credo

Duurzaamheidsraad

Duurzaamheidsraad

Duurzaamheids-
doelstellingen

Duurzaamheids- doelstellingen

De Janssen Campus is een center of excellence waar alle disciplines van Onderzoek & Ontwikkeling over productie tot de commercialisering en distributie van geneesmiddelen en ondersteunde diensten aanwezig zijn. 

Onze bestaansreden is therapeutische oplossingen te vinden om patiënten vandaag en morgen te helpen, zoals ons Credo nadrukkelijk aangeeft. Wij focussen op vijf strategische ziektedomeinen en werken samen met verscheiden interne en externe partners om innovatie te versterken en versnellen. 

Over
Janssen

De zorg voor de patiënt staat centraal in alles wat we doen bij Janssen. Dat is en blijft na meer dan 50 jaar onze voornaamste bestaansreden.

In de gezondheidszorg valt geen tijd te verliezen. De manier waarop we morgen diagnoses stellen, medicatie toedienen, ziekten herkennen of voorkomen, en patiënten opvolgen zal er revolutionair anders uitzien dan vandaag. Daarom zit Janssen volop in een evaluatieproces van een geneesmiddelenbedrijf naar een organisatie die totale gezondheidszorgoplossingen op maat van de individuele patiënt aanbiedt.